Finn riktig viftemodell

På nettsiden vår har vi et svært brukervennlig program for viftevalg og vifteberegning. Programmet beregner effekt, SFP og hastighet for ønsket driftspunkt. Resultatbildet viser også driftspunktet i prosent av viftens maksimale kapasitet (reguleringsreserve) samt lyddata. Viftevalgsprogrammet har også en svært fleksibel beregning av LCC (Life Cycle Cost).

Funksjonen er tilgjengelig for hele MX-serien vår (vårt brede og fleksible utvalg av vifter for eiendomsventilasjon). MX-viftene er beregnet både for nybygg og for renovering av ventilasjonsanlegg.

Etter valg av vifte vil du se beregningsfunksjonen i høyre kolonne under overskriften ”Beregn effekt ved driftspunkt”. Etter det er det bare å fylle inn informasjon for ønsket luftmengde og trykk, og også for LCC (Life Cycle Cost) dersom du også ønsker å inkludere det i vifteberegningen.

Du kan spesifisere navnet på objektet/prosjektet samt vifteposisjonen. Deretter lager du med et enkelt knappetrykk et komplett datablad i PDF med blant annet produktinformasjon, driftspunktdata, energibehov og LCC-kostnader.

Det lages med andre ord i utgangspunktet et datablad, som en installatør kan ta direkte til kunden, for å bruke som et komplett beslutningsgrunnlag.

Funksjonen gjør det enklere for alle, den eliminerer usikkerheten om du har tatt riktig viftevalg og den er et svært praktisk verktøy i en bransje hvor arbeidstempoet ofte er høyt.

Vifteberegningen er veldig enkel å bruke og krever ingen forkunnskaper, men våre erfarne salgsingeniører er alltid tilgjengelige for å hjelpe og støtte de som ønsker å komme i gang.

Forrige
Forrige

“Vårt mål var å redusere ventilasjonssystemets energiforbruk med minst 60 prosent.”

Neste
Neste

Bedre ventilasjon kan redusere kostnadene